Een hondenbench huren

Voor het opvoeden van de hond is een bench een ontzettend handig middel. Door de bench op een positieve manier in te zetten, creëer je een comfortabele en veilige rustplek voor je hond. Thuis, onderweg (in de auto) en op vakantie! Maar stevige, duurzame benches zijn duur en kunnen dan ook een flinke investering zijn. Heb je de bench niet meer nodig? Dan neemt het ook nog eens opslagruimte in beslag. Jezelf kosten besparen en na gebruik niet met een bench blijven zitten? Kom dan bij ons een hondenbench huren.

hondenbench-huren-DodererHondenschool
hondenbench-huren

Welke hondenbench huren?

Een metalen bench, stoffen bench, varikennel of juist een puppyren? Hoe weet je welke bench voor jouw hond geschikt is? En welke maatvoering heb je nodig voor je hond? Je wilt niet te klein, maar ook niet te groot. In de groeiende levensfases van je hond is het zelfs zo dat je diverse maten benches nodig hebt. Het kan ook zo zijn dat je thuis geen bench (meer) nodig hebt voor je hond, maar het op vakantie tijdelijk wel fijn kan zijn om weer een bench te gebruiken. We adviseren je in de beste maat en materiaalkeuze voor jouw hond en situatie indien gewenst.

Tarieven voor hondenbench huren

We hebben verschillende soorten hondenbenches om te huren. Afhankelijk van de grootte van je hond hebben we de keuze uit textiele benches, ijzeren benches, een varikennel (ook geschikt voor vliegtuigtransport) en een ijzeren hondenren. Elke bench klein of groot heeft dezelfde huurpijs, geen discriminatie dus in maat. Je betaalt vooraf ook een borg , deze krijg je retour bij het schoon, heel en op tijd inleveren van de bench. 

Tarieven:

  • € 4,00 per losse week
  • € 7,00 voor 2 weken
  • € 12,00 voor 4 weken
  • borg € 30,00 – retour bij schoon, heel en tijdig inleveren van de bench

Een bench reserveren kan besproken worden tijdens de training die je al bij ons volgt. Mailen of een WhatsApp/sms sturen (06 – 15 95 41 17) is ook mogelijk. Je ontvangt zo snel mogelijk bericht of de gewenste bench beschikbaar is. Ophalen en inleveren gebeurt op afspraak rondom trainingstijden op het veld of op niet-trainingsdagen bij een van de trainers aan huis. Een bench reserveren? Neem contact met ons op.

Hondenbenches om te huren:

Alle hondenbenches die we verhuren, zijn eenvoudig in- en uit elkaar te klappen. Hiervoor heb je geen gereedschap nodig. Met de handvatten is elke bench met gemak te verplaatsen. De hondenbenches zijn niet bedoeld om te dragen inclusief hond!

Stoffen bench 1

Bied je hond een stijlvol verblijf in deze ovaalvormige bruinbeige stoffen bench! De buitenkant is van stevig polyester. De 3 gaasramen zorgen voor voldoende ventilatie en gelegenheid voor de hond om de omgeving te bekijken. De ramen zijn af te dekken met de donkere raambekleding en via het klittenbandsysteem weer op te rollen. Deurtje met ritssluiting aan de korte kant. De achterkant bevat een opbergzakje. Inclusief draagtas en passend zacht vloerbedje. 

Afmeting (lxbxh): 48cm x 41cm x 41cm
Ingeklapt (lxbxh): 51cm x 45cm x 5cm

Stoffen bench 2

Deze blauwbeige bench is gemaakt van stevig polyester. Ter versteviging zit er een stalen frame aan de binnenkant die je eenvoudig in elkaar klikt. Zowel aan de voor- en zijkant zitten ritssluitingen voor toegang. Ook het dak is volledig open te ritsen! Alle vier de kanten bevatten gaasramen voor voldoende ventilatie en om naar buiten te kunnen kijken. Deze ramen zijn toe te dekken met de donkere gordijntjes, vast te zetten met een klittenbandsysteem en evenzo makkelijk weer op te rollen.  Inclusief afneembare opbergzak en handgrepen voor eenvoudig vervoer. 

Afmeting (lxbxh): 60cm x 41cm x 41cm
Ingeklapt (lxbxh): 63cm x 45cm x 9cm

Metalen bench 1

Antracied (poedercoated) ijzeren bench. Toegang via schuifdeurtjes aan de lange zijde en een schuifklep aan de korte zijde. Afgeronde hoeken zodat de hond zich niet kan bezeren en de vloer geen beschadigingen oploopt. De bodem bevat een kunststof plaat, waarop de hond gemakkelijk kan liggen met een kussen, dekentje of mand. 

Afmeting (lxbxh): 77cm x 55cm x 60cm
Ruimte tussen spijlen: 3,7cm
Ingeklapt (lxbxh): 77cm x 55cm x 10cm

Metalen bench 2

Antraciet (poedercoated) ijzeren bench. Deurtje aan de lange en korte zijde. Afgeronde hoeken zodat je hond zich niet bezeerd en je vloer geen beschadigingen oploopt. Op de bodem ligt een metalen plaat, hierop kun je gemakkelijk een kussen, dekentje of mand leggen.

Afmeting (lxbxh): 87cm x 60cm x 66cm
Ruimte tussen spijlen: 3cm
Ingeklapt (lxbxh): 87cm x 60cm x 10cm

Metalen bench 3

Deze grote antraciet (poedercoated) metalen bench heeft een dubbele deur, voor toegang aan de voor- en zijkant. De deuren bevatten een veilige schuifgrendel. Inclusief losse kunststof bodemplaat waarop de hond met kussen of mand rustig kan liggen. De afgeronde hoeken beschermen zowel je hond als je vloer. Inklapbaar om makkelijk te verplaatsen.

Afmeting (lxbxh): 106cm x 71 cm x 76cm
Ruimte tussen spijlen: 3,7cm
Ingeklapt (lxbxh): 106cm x 71cm x 10cm

Varikennel

Deze transportbox is met name geschikt voor op reis. Deze bench is van dik kwalitatief kunststof gemaakt met optimaal zicht en ventilatie voor de hond. Aan drie kanten gesloten om geluidsoverlast (tijdens reizen) tot minimum te beperken. De bovenkant is los te halen, zo kan de onderkant ook als mand/slaapplaats worden gebruikt. De verlaagde onderrand zorgt ervoor dat de hond bij een ongelukje niet in eigen plas hoeft te liggen. De bench heeft een veiligheidsslot.

De bench kan op de achterbank/achterbak in de auto. IATA-goedgekeurd voor vervoer met vliegtuig voor huisdieren tot 38kg.

Afmeting (lxbxh): 92cm x 60cm x 68cm (incl. wieltjes 74cm)
Ruimte tussen spijlen: 2,3cm

Puppyren

Deze antraciet hamerslagcoating puppyren biedt honden meer ruimte om te bewegen en geeft tegelijk de veiligheid van een bench. Met de 8 losse panelen en de bijbehorende koppelpinnen is de bench eenvoudig in elkaar te zetten. Kleiner of groter te maken om te schikken naar de ruimte en behoefte van de hond(en). Eén paneel bevat een deurtje, om de hond makkelijk in- en uit de ren te laten, alsook zelf naar binnen en buiten te stappen. 

De puppyren kan ook gebruikt worden in combinatie met een bench.

Afmeting los paneel (bxh): 75cm x 80cm
Ruimte tussen spijlen: 3,7cm
Volledige ren: 210 cm diameter

 

Ik heb een vraag over hondenbench huren