Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Doderer Hondenschool
Average rating:  
 27 reviews
 by Hans en Simone
Positieve en prettige aanpak

Onze pup leert op een speelse en positieve manier naar ons te luisteren. Er wordt duidelijk uitgelegd wat er nodig of handig is in het contact met de hond en waarom voor deze aanpak is gekozen. Er is ruimte voor vragen en er wordt goed naar elke hond gekeken.

 by Serena
Leerzaam

Inmiddels 3 trainingen gevolgd met onze hond. Wij zijn zeer tevreden over de lessen. De kleine groepen en daardoor persoonlijke aandacht is fijn. Ook de mogelijkheid om individuele vragen te stellen wanneer je tegen problemen aanloopt met de opvoeding van je hond waarderen wij zeer.

 by Jocelyn

De lessen van Frances zijn superleuk en leerzaam! Ze is lekker scherp, heeft veel humor en legt alles geduldig en duidelijk uit. We krijgen altijd feedback waar we echt wat aan hebben en vertrekken iedere les met goede moed. En da's heel wat, met die kleine eigenwijze Frutsel van ons! Aanrader dus, zowel de groepslessen als de privésessies. Bedankt Doderer, wij blijven voorlopig bij jullie trainen!

 by Peter van Diemen
cursus

Mijn ervaring met de hondenschool van Peter en Francis is prima. Duidelijke instructies, tips en voldoende aandacht voor persoonlijke vragen.

 by Tara
Ook een fijne begeleiding met asielhonden

Ook honden met een onbekende achtergrond worden goed geholpen bij Doderer. Je mag op je eigen tempo mee doen aan de opdrachten, er wordt rekening gehouden met de herkomst en je krijgt veel tips en trucks mee!

Francis en Peter zijn een top duo en allebei ontzettend vriendelijk! Met natuurlijk veel verstand van zaken.

Page 1 of 6:
«
 
 
1
2
3
 
»