Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Doderer Hondenschool
Average rating:  
 21 reviews
byJolanda Rodenburg onDoderer Hondenschool
jacht- en apporteertraining

Pleun was ongeveer 1 jaar toen ik begon met jacht- en apporteertraining. Ze vond het leuk en deed het best goed. Totdat de puber bedacht dat ze alles ging doen wat nou net niet de bedoeling was. Met heel veel geduld en goede tips zijn we weer opgekrabbeld.
Nu is ze 4 jaar en we gaan nog steeds en met heel veel plezier!
De groepjes zijn niet te groot en ieder krijgt de aandacht die nodig is. De sfeer is ontspannen en gezellig. Door weer en wind, het gaat altijd door.
Lekker het bos in. Door zo bezig te zijn met je hond krijg je een hele hecht band. Hoe leuk is het als je hond zoveel plezier beleefd! Daar wordt je zelf ook blij van!
Mocht je er ooit aan gedacht hebben ga het gewoon doen, ik kan het iedereen aanraden.

byRobert onDoderer Hondenschool

Inmiddels 5 trainingen van 7 weken gedaan. Van puppycursus tot de Gedrags- en gehoorzaamheidstrainingen. Allemaal hele leuke en leerzame trainingen op een goed, uitdagend niveau!

byRagna onDoderer Hondenschool
Leerzame lessen

De lessen van Francis zijn leerzaam, afwisselend en persoonlijk. Absoluut een aanrader. Wij, en hunter, hebben veel geleerd maar ook veel lol gehad. Dank Francis!

byLeontine de Rooij onDoderer Hondenschool
Top!

Met veel plezier hebben wij de cursus gedrag en gehoorzaamheid gevolgd. Met humor, enthousiasme en geduld heeft Frances ons de oefeningen eigen gemaakt. De sfeer was heel prettig. De drukke -ik wil alleen maar spelen- hond werd even liefdevol benaderd als ons wat bangige hondje. Ook fijn was dat mijn dochter (12) ook mee mocht trainen. We hebben veel geleerd van alle praktische tips en adviezen. En er was altijd ruimte voor vragen. Hartelijk bedankt!

byManon en Ian onDoderer Hondenschool
Fijne trainingen!!

Peter en Francis, bedankt voor de leuke en leerzame trainingen met onze hond Loki. Onze eerste hond en wij hebben er veel van opgestoken hoe met een hond om te gaan.😁

Page 1 of 5:
«
 
 
1
2
3
4
5
 
»