Supernieuws: EXTRA cursussen gepland voor januari

 In Nieuwsbericht

Onze nog lopende hondencursussen zitten helemaal vol, maar de aanvragen voor deelname aan onze puppytrainingen en gedrag- en gehoorzaamheidstrainingen blijven maar binnenstromen! Dat konden we natuurlijk niet aan ons voorbij laten gaan en daarom hebben we heugelijk nieuws: in het nieuwe jaar bieden we extra hondencursussen aan naast de cursussen die we nu al geven! 

Meer hondentrainingsmogelijkheden voor jou en je hond!

De huidige cursussen op maandag-, dinsdag- en woensdagavond zitten helemaal vol. Om meer plekken aan te bieden zodat ook jij met je hond bij onze hondenschool kunt komen trainen, hebben we extra lessen toegevoegd op onze trainingsavonden. Normaliter geeft alleen Peter op dinsdagavond les. In het nieuwe jaar zal ook Frances op deze avond aanwezig zijn om les te geven. Op woensdagavond geven we in december nog de Workshop ‘Vuurwerk en andere harde geluiden’. In het nieuwe jaar zal deze workshop plaatsmaken voor reguliere hondentrainingen. Genoeg extra mogelijkheden om te komen trainen waarmee we hopelijk voldoen aan de vraag naar onze lessen.

De extra cursussen in 2021:

Onderstaande cursussen bieden we aan naast de al lopende cursussen op onze hondentrainingsavonden.

Dinsdagavond
Data: 12 jan, 19 jan, 26 jan, 2 feb, 9 feb en 16 feb (2021).

  • 19.00 – 19.45 uur [hondentrainer Frances]: Puppytraining, voor hondjes vanaf 9 weken
  • 19.00 – 19.45 uur [hondentrainer Frances]: Gedrag- en Gehoorzaamheidstraining – starters (met name voor honden uit het buitenland en/of asiel)

Woensdagavond
Data: 13 jan, 20 jan, 27 jan, 3 feb, 10 feb en 17 feb (2021).

  • 20.00 – 20.45 uur [hondentrainer Frances]: Puppytraining, voor hondjes vanaf 9 weken
  • 20.00 – 20.45 uur [hondentrainer Peter]: Gedrag- en Gehoorzaamheidstraining – jonge honden

Interesse? Schrijf je in!

Een cursus bij Doderer Hondenschool bestaat normaliter uit 10 achtereenvolgende lessen. Omdat we graag alle cursussen tegelijk willen laten lopen zodat iedereen vervolgens kan doorstromen naar een gewenste vervolgcursus, bestaan de cursussen die we starten in januari uit 6 lessen. Zo eindigen alle cursussen in dezelfde periode en kunnen we tegelijk van start met de vervolgmogelijkheden. Het totaalbedrag voor deze 6 lessen is € 94,00.

Wil je met je hond deelnemen aan een van deze cursussen?  Verzeker jezelf van een plekje en schrijf je nu alvast in!  Stuur een mail naar dodererhondenschool@gmail.com.

Recommended Posts
Frances-opleiding-hondengedragstherapeutkerst-hond-2021