Nieuw: puppycursus overdag!

 In Nieuwsbericht

Vanwege de grote aanvraag naar pupcursussen bij onze hondenschool, hebben we bovenop de al extra pupcursussen die we hebben ingeroosterd, nu NOG een extra trainingsmogelijkheid gerealiseerd! Deze keer niet in de avonduren, maar een mogelijkheid om overdag te komen trainen met je hond.

Op maandagmiddag 15.45-16.30u geven we nu ook puptraining. Deze optie was erg gewild en de aanvragen stroomden binnen. Deze les zit dan ook alweer vol!

Ook interesse om overdag te komen trainen met je pup?

Baal je nu ontzettend dat deze kans aan je neus voorbij is gegaan en leek het je fijn om overdag met je hond te kunnen trainen? Mail ons dan gerust! Bij genoeg animo zullen we erover nadenken om nog een extra pupcursus overdag aan te bieden. Dit zal dan waarschijnlijk op maandagmiddag van 14.45 – 15.30u zijn.

Heb je interesse? Stuur een mail naar dodererhondenschool@gmail.com of vul het contactformulier in.

Andere hondentrainingsmogelijkheden

Train je met je hond liever op een andere dag of tijdstip? Al onze cursussen zitten op dit moment vol, maar we hebben nog genoeg leuke en leerzame alternatieven!

1. Doe de Online Cursus

Hondentraining volgen waar en wanneer het jou uitkomt. Het is de perfecte oplossing in deze coronaperiode: onze cursus online volgen! In 5 lessen leer je via praktische instructievideo’s en bijgeleverd e-book een aantal basisoefeningen die wij iedereen ook op de fysieke hondentrainingen aanleren en oefenen. Zo werk je al direct aan een fijne relatie en vertrouwensband tussen jou en je hond.
Schrijf je in en start vandaag nog!

2. Boek een (of meerdere) privétrainingen

Alle aandacht voor jou en je hond, daar is een privetraining ideaal voor. Zo kunnen we eraan werken om de hond te leren wandelen zonder te trekken aan de lijn, de basisoefeningen als ‘zit’, ‘kom’ en ‘blijf’ bij te leren en de hond te leren minder met andere honden of wandelaars bezig te zijn en vooral focus op jou als eigenaar te hebben. Liever de aandacht op situaties waar je thuis bij het opvoeden van je hond tegenaan loopt, zoals veelvuldig blaffen, druk gedrag omtrent kinderen of het kapotbijten van je interieur? Ook dat is mogelijk!
Meer informatie over privétrainingen.

3. Schrijf je in voor de volgende cursus

Nadat de huidige cursussen zijn afgerond, starten we eind februari/begin maart weer met de nieuwe reeks cursussen voor zowel puppytraining, starterstraining (voor bijvoorbeeld honden uit het buitenland, asiel) als Gedrag- en gehoorzaamheidstraining voor zowel jongere als oudere honden. De inschrijflijst is hiervoor al geopend. Wees er snel bij, want de inschrijvingen gaan snel en vol = vol!
Vul het contactformulier in.

Recommended Posts

Leave a Comment

beste-wensen-nieuwjaar-hondenschoolhondentraining-leiderdorp-oudade