Gelukkig nieuwjaar!

 In Nieuwsbericht

De beste wensen voor het nieuwe jaar! 2020 was een gek jaar, ook voor onze Hondenschool, maar het heeft ons ook veel moois gebracht:

  • In maart zijn we gestart met onze Online Cursus voor iedereen die vanwege corona liever veilig thuis wilde beginnen met hondentraining;
  • Tweemaal hebben we een creatieve oplossing bedacht toen we vanwege de strengere lockdowns geen geen hondentrainingen in groepsverband meer mochten geven: onze Estafettetrainingen (privétrainingen voor alle cursisten) waren direct vanaf het begin een groot succes en zijn enthousiast ontvangen door al onze cursisten.
  • Heel, heel, heeel veel nieuwe cursisten en hondjes mogen verwelkomen, ze veel oefeningen geleerd en ze op weg geholpen in het versterken van de onderlinge band tussen eigenaar en hond <3. En daar doen we het allemaal voor!

We hopen natuurlijk dat 2021 snel schoon schip maakt met corona. Maar al het moois dat 2020 ons en de cursisten (namelijk een nieuwe hond in huis!) heeft gebracht, mag natuurlijk blijven. Op een gezond, gelukkig en hondvriendelijk jaar!

Start hondentraining in 2021

Onze intentie was om de cursussen in het nieuwe jaar te starten op 11, 12 en 13 januari, maar vanwege de aangescherpte coronamaatregelen vanuit de persconferentie van maandag 14 december mogen er tot en met 18 januari vooralsnog geen activiteiten in groepsverband plaatsvinden. Onze hondentrainingen vanuit onze kleine onderneming vallen hier ook onder. De startdata zijn dan ook nog even onder voorbehoud en zullen waarschijnlijk een week opschuiven. We houden de berichtgevingen vanuit het RIVM en de overheid nauwgezet in de gaten en zorgen ervoor dat we tijdig iedereen die zich heeft aangemeld informeren hoe de start van de cursussen eruit gaat zien. Dit zal rond 11 januari zijn. We hopen hierin op begrip.

Alle pupcursussen voor januari VOL: inschrijflijst febr/mrt geopend

Al onze pupcurssen die we in januari voortzetten en/of starten, zitten op dit moment vol! Ook de extra cursussen die we ingezet hebben. We zijn aan het kijken voor nog meer mogelijkheden…hopelijk snel meer nieuws! Hou de website hiervoor in de gaten of stuur ons een berichtje. Krijg je in het nieuwe jaar een pup en wil je graag op cursus? Dan kun je je wel alvast inschrijven voor de cursussen die we starten eind februari.

Wil je al dolgraag met je hond aan de slag? Dan is onze Online Cursus de perfecte tussenoplossing om de periode te overbruggen tot wanneer je fysiek les bij ons kunt volgen.  In 5 lessen leer je via praktische instructievideo’s en bijgeleverd e-book een aantal basiscommando’s die wij ook op de fysieke hondentrainingen aanleren en oefenen, om zo al te werken aan de fijne relatie tussen jou en je hond. De lessen zijn online te volgen in je eigen tijd, waar en wanneer je wilt. De cursus is al direct beschikbaar, dus je kunt na de komst van je pup meteen beginnen! Daarna stroom je door in de puppycursus die we geven bij ons op het hondentrainingsterrein.

Stuur een mail naar dodererhondenschool@gmail.com of vul het contactformulier in en wees er snel bij, want ook die cursussen gaan hard en vol = vol!

Recommended Posts
kerst-hond-2021vlag-doderer-hondenschool