Cursussen tot einde jaar zitten vol!

 In Nieuwsbericht

Het is weer ontzettend hard gegaan: ook de laatste cursussen van het jaar die lopen van november tot december 2020 zitten helemaal vol! Het is elke keer weer zo gaaf te zien hoeveel mensen bij ons komen trainen en doorstromen naar vervolgcursussen.

Krijg je in deze periode ook nog een pup of hond in huis en wil je graag van start met hondentraining? Ondanks dat onze lessen nu vol zitten, bieden we je 3 oplossingen om snel met je hond te kunnen trainen.

1. Inschrijflijst voor lessen in januari geopend

De huidige cursussen waarmee we in november van start zijn gegaan, lopen nog door in het nieuwe jaar. Maar we hebben goed nieuws! In januari 2021 zijn we namelijk van plan op de woensdagen extra cursussen te starten. Deze komen dan in de plaats voor de Vuurwerkworkshop die nu plaatsvindt op die tijdstippen. We starten met een Pupcursus en een Gedrag- en gehoorzaamheidscursus en de inschrijving daarvoor is al geopend!

Een cursus bij Doderer Hondenschool bestaat normaliter uit 10 achtereenvolgende lessen. Omdat we graag alle cursussen tegelijk willen laten lopen, bestaat de cursus die start in januari uit 6 lessen. Het zou dan gaan om de data: 12 jan, 19 jan, 26 jan, 2 feb, 9 feb en 16 feb (2021). En betreft dan 6 lessen voor het totaalbedrag van € 94,00.

  • Puppytraining: woensdagavond van 19.00 – 19.45u
  • Gedrag- en gehoorzaamheidstraining jonge honden: woensdagavond van 20.00 – 20.45u

Wil je met je hond deelnemen aan een van deze cursussen?  Verzeker jezelf van een plekje en schrijf je nu alvast in!  Stuur een mail naar dodererhondenschool@gmail.com.

2. Hondentraining wanneer het jou uitkomt: ga van start met onze Online Hondencursus

Wil je lekker in je eigen omgeving met je hond trainen, waar en wanneer het jou uitkomt? Dan is onze Online Hondencursus de oplossing voor jou! In 5 lessen leer je via praktische instructievideo’s en bijgeleverd e-book een aantal basisoefeningen die wij iedereen ook op de fysieke hondentrainingen aanleren en oefenen. Zo werk je al direct aan een fijne relatie en vertrouwensband tussen jou en je hond.

De lessen worden online beschikbaar gesteld in de afgeschermde en beveiligde omgeving op onze website. Gaat de oefening te snel of heb je even geen tijd? Geen probleem; tijdens de gehele cursus heb je 24/7 toegang tot al het materiaal.

De online cursus van 5 lessen bedraagt € 60,00. De cursus is direct beschikbaar, dus je kunt vandaag nog aan de slag! Komt mooi uit, want de online cursus rond je dan precies af wanneer we in november met de nieuwe cursussen op ons trainingsveld van start gaan. Zo stroom je direct door!

De online cursus bieden wij in 2 pakketten aan:
  • Pakket 1:  € 60
    5 online lessen aan de hand van praktische instructievideo’s en bijbehorend e-book
  • Pakket 2: € 75
    5 online lessen & 1 live les op ons hondentrainingsterrein
    Met dit pakket krijg je de mogelijkheid tot een feedbackronde op ons trainingsterrein na het hebben gevolgd van de 5 online lessen. Hierin zullen we alle oefeningen uit de video’s oefenen en geven we nog tips en tricks.
Nog mooier nieuws: na het volgen van de Online Cursus kun je direct doorstromen in een van de cursussen die we in januari weer voortzetten.

Stuur een mail naar dodererhondenschool@gmail.com en kruip samen met je viervoeter lekker achter de laptop of mobiele telefoon!

3. Boek een privétraining

Tot de nieuwe cursussen in november van start gaan, is het ook mogelijk om een of meerdere privétrainingen te boeken. Tijdens een privétraining kunnen we aan alles werken wat jij maar wenst voor je viervoeter. Denk bijvoorbeeld aan het bijbrengen van essentiële basisoefeningen als ‘zit’, ‘kom’, ‘lig’ en ‘blijf’, of de hond leren uitlaten zonder dat deze aan de lijn trekt of te veel met andere honden bezig is. Ook situaties waar je thuis wellicht tegenaan loopt bij het opvoeden van je hond behoort tot de mogelijkheden.  .

Een privétraining van 60 minuten (inclusief voor-/nabespreking en eventuele voorrijkosten) bedraagt € 60. Bij deze trainingsmogelijkheid op afspraak komen we bij je thuis om de les in te richten naar gelang de specifieke wensen, behoeften en vragen. Uiteraard is het ook mogelijk om een privétraining te doen op onze hondentrainingslocatie in het Ghoybos te doen.

Een privéles boeken? Neem contact op om de beste oplossing voor jouw situatie te bespreken.

Recommended Posts
vlag-doderer-hondenschoolFrances-opleiding-hondengedragstherapeut