Uitdagende en leuke hondentraining bij Doderer Hondenschool in Leiderdorp/Leiden

Hondentraining bij Doderer Hondenschool in Leiderdorp/Leiden staat altijd in het teken van het belonen van positief gedrag van de hond. In elke hondencursus stimuleren we gewenst gedrag met bijvoorbeeld hoge stembeloning, lekkere voerbeloning of leuke speelmomenten, en negeren negatief gedrag zoveel mogelijk. De lessen in groepsverband vormen de ideale basis om je hond te laten socialiseren met andere honden en mensen. Tegelijkertijd krijgen jij en je hond elke les voldoende individuele aandacht om de onderlinge band tussen eigenaar en hond zoveel mogelijk te versterken. Van puppycursus tot gehoorzaamheidstraining en van apporteer- en jachttraining tot workshop ‘Vuurwerk & andere harde geluiden: voor iedere hond en eigenaar is er wat wils!

Hieronder vind je een overzicht van alle hondencursussen bij Doderer Hondenschool in Leiderdorp/Leiden. Nieuwsgierig? Klik op een van de hondentrainingen voor meer informatie. Hopelijk zien we jou en je hond snel!

Puppycursus

black-dots

De eerste levensfase van een pup is ontzettend belangrijk. In deze periode is het van belang om een liefdevolle relatie op te bouwen en de pup goede gewoontes aan te leren. Met onze puppycursus geef je je pup de juiste basis.

Gedrag- en gehoorzaamheidstraining

black-dots

In de pubertijd zoekt je hond de grenzen maar wat graag op! In de gedrag- en gehoorzaamheidstraining leert je hond ook tijdens de puberale fases netjes te gehoorzamen. Als vervolgcursus na de puppycursus. Ook los in te stromen met honden vanaf +/- 6 maanden.

Apporteer- en jachttraining

black-dots

Je hond zowel mentaal als fysiek uitdagen? Dan is de apporteer- en jachttraining een leuke manier om lekker samen bezig te zijn.

Show- en ringtraining

black-dots

Jij weet natuurlijk allang dat jouw viervoeter de mooiste is! Met onze show- en ringtraining overtuig je straks ook de keurmeesters op de hondenshow of clubmatch (exterieurshow).

Workshop vuurwerk & andere harde geluiden

black-dots

Je hond bang voor onweer, voorbijrazende vrachtwagens of vuurwerk? In de workshop Vuurwerk & andere harde geluiden leert de hond rustig te wennen aan diverse onverwachte geluiden, zodat deze situaties in de toekomst minder stressvol zijn.

Privétraining

black-dots

Individuele training voor jou en je hond, waar en wanneer het jou uitkomt. Lekker flexibel!

Online Hondenschool

black-dots

Komen de tijden van de groepslessen je net niet uit of woon je ver weg? Met onze Online Hondenschool haal je de cursus gewoon in huis!