Verlengde coronamaatregelen: tot 28 april geen hondentraining in groepsverband

 In Nieuwsbericht

Beste cursisten van Doderer Hondenschool,

Allereerst hopen wij dat het in deze moeilijke tijd met jullie, jullie gezinnen, families, vrienden en natuurlijk de trouwe viervoeters naar omstandigheden goed gaat en dat iedereen in goede gezondheid verkeerd.

Zoals jullie waarschijnlijk ook eerder deze avond hebben meegekregen, zijn naar aanleiding van de persconferentie van premier Rutte, de huidige coronamaatregelen verlengt tot en met 28 april 2020.

Met deze verlenging betekent het dat we helaas nog iets langer geduld nodig hebben voordat we weer met zijn allen gebruik kunnen maken van horecagelegenheden, diverse winkels en diverse sportscholen en -verenigingen. Dit betekent dat ook wij bij Doderer Hondenschool ons aansluiten bij de verlengde maatregelen van het kabinet. Immers staat de gezondheid van iedereen nog steeds op de eerste plaats en willen we er met zijn allen zo goed mogelijk doorheen komen.

Achter de schermen bezig met een alternatief

Met dit bericht willen we jullie laten weten dat uit het zicht niet uit het hart betekent! We begrijpen maar al te goed dat het zowel voor puppy-eigenaren met pups die snel groeien en net begonnen waren met het aanleren van commando’s nogal zoekende is in deze periode, alsook voor eigenaren met al wat oudere honden die misschien in de puberteit komen en alle aangeleerde commando’s weer gaan uittesten. Achter de schermen zijn we dan ook druk bezig om hier een passende oplossing voor aan te bieden, zodat wij als jullie hondentrainers toch in de aankomende periode op een manier een contactmoment met jou en je hond kunnen hebben, waarin we jullie zoveel mogelijk proberen te begeleiden zoals we dat in onze normale hondenschoollessen doen, en jullie in de gelegenheid zijn om vragen, problemen of oefeningen met ons te bespreken. Hier later deze week meer bericht over.

Het coronavirus en honden

Mocht je met de vraag zitten of corona ook besmettelijk is voor je trouwe viervoeter: vooralsnog is er geen bewijs dat het coronavirus ook besmettelijk is voor je hond. Lees vooral ons laatste blogartikel ‘Het coronavirus en mijn hond: hoe zit dat?’ waarin we alle informatie hierover uitgebreid voor je op een rij hebben gezet.

Zorg goed voor jezelf en elkaar

In de tussentijd: mochten er vragen of problemen zijn omtrent je hond en de opvoeding, dan kun je zoals gewoonlijk altijd contact met ons opnemen via telefoon of mail, zodat we je op deze manier verder kunnen helpen.

Zorg goed voor jezelf en elkaar!

Hartelijke groet,

Peter en Frances

Recommended Posts

Leave a Comment

Doderer-Hondenschool-online