Fijne feestdagen en een gezond 2021

 In Nieuwsbericht

Wij wensen iedereen hele fijne feestdagen en vooral een gezond 2021! Het zullen ietwat gekke kerstdagen zijn in dit toch al gekke jaar, maar we hopen dat je ondanks alles er samen met je viervoeter toch een gezellige beestenboel van kunt maken. We zien jullie weer in het nieuwe jaar!

Vanwege de aangescherpte coronamaatregelen waarin activiteiten in groepsverband – waaronder onze hondentrainingscursussen ook vallen – tot en met 18 januari niet mogen plaatsvonden, zijn de startdata van onze groepstrainingen in januari 2021 nog even onder voorbehoud. Heb je je voor een cursus opgegeven via mail of ons contactformulier, dan nemen we begin januari sowieso contact met je op over de specifieke startdatum. Bedankt voor het begrip!

Pas op met kerstchocolade

Chocoladekerstkransjes, gevulde kerstpralines en een chocoladebombe als afsluiting van een feestelijk diner: chocolade is lekker voor ons, maar gevaarlijk voor je hond! Honden kunnen er zelfs erg ziek van worden! Wil je weten waarom chocolade giftig is voor je hond en wat je kunt doen als je hond toch stiekem een chocoladekerstkransje uit de boom heeft gepikt? Lees dan op of rond de feestdagen ons blogartikel ‘Chocolade? Lekker voor ons, giftig voor je hond!‘ Zo wordt het zowel voor jou als je viervoeter een gezellig kerstfeest. Veel leesplezier!

kerst-corona-2020
Recommended Posts
vlag-doderer-hondenschoolbeste-wensen-nieuwjaar-hondenschool